Cityretreat met Zr. Viranani op 25 t/m 31 juli 2021

SAVE THE DATE

We zijn verheugd te kunnen melden dat zuster Virañani wederom bereid is een City-retreat te begeleiden voor de mediterenden in (de omgeving van) Nijmegen.

Dit zal plaatsvinden van 25 juli tot en met 31 juli 2021. Dus ben je geïnteresseerd, zet dan deze data alvast in je agenda.

De begeleiding van Zr. Virañani zal deels in de ochtend plaatsvinden, vanaf 9.00 en deels in de middag tussen 15.00-17.00.

Door de politiek onzekere situatie in Myanmar en vanwege de regels omtrent de Corona-pandemie, is het voor haar helaas niet mogelijk om naar Europa te reizen. Daarom zal Zr. Virañani alleen via de computer (via Zoom) haar lezingen, begeleidde meditaties en interviews geven.

De mogelijkheid om echter toch in levende lijve met elkaar te mediteren als groep op lokatie in Nijmegen, zullen onderzocht worden. Evenals de opties voor een (vroeg) ochtend en/of avondprogramma.

Met ons voorbereidingsteam zijn we nog bezig met de praktische en inhoudelijke gang van zaken voor deze retraite. Na half april ontvangen jullie meer uitvoerige informatie over hoe de retraite er uit zal zien.

Dan volgt ook de mogelijkheid om je aan te melden.

Informatie zal te vinden zijn op: www.vipassananijmegen.nl

Heb je vragen mail ons a.u.b. op meditatiedag@vipassananijmegen.nl

 


  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Hyves
  • email